Isten hozta!

Kárpát-medence Isten ölelése!

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Hírek Kiállításvezető DVD kalauz

Kiállításvezető DVD kalauz

E-mail Nyomtatás PDF
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark

Hamarosan megjelenik „Mesterségek művészete” és „Népélet a Közép-Tisza vidéken” című kiállításvezető kalauzunk DVD-n.

 

 

 

Új sorozatot kívánunk indítani néprajzi portálunkon, mely hazai múzeumaink állandó kiállításait mutatja be. Elsősorban a mozgásképtelen, az időskorú,  a külföldre szakadt hazánkfiainak, valamint az időhiánnyal küszködő magyaroknak szánjuk a DVD-romot, de érdekességekkel szolgálhat a diákoknak, a helytörténettel, gazdálkodással, kézművességgel, népi építészettel, népélettel foglalkozóknak is. Sorozatunk első két részében a szolnoki Damjanich János Múzeum két állandó kiállítását mutatjuk be:

 

1, MESTERSÉGEK MŰVÉSZETE

2, NÉPÉLET A KÖZÉP-TISZA VIDÉKEN

A DVD-ROM által a képernyőn keresztül beléphetünk a kiállításokba, megtekinthetjük látogatóként a szolnoki múzeum tárlatait. A termekben bármerre fordulhatunk, bármelyik tárlóhoz közel mehetünk, s kedvünk szerint csemegézhetünk a tárgyak között, melyekről bővebb információk találhatók a virtuális kiállítás-vezető kalauzon. A DVD-t rövid filmek egészítik ki, melyek minden kiállítási részletnél elmondják a látogatónak a legfontosabb információkat az adott témáról.

Jöjjön velünk, ismerje meg Szolnok megye kistájait, a Nagykunságot, a Jászságot, a Tiszazugot, Tiszafüred és Szolnok környékét!

A kiállításvezető DVD kalauzok ára: 1000 Ft/db + postaköltség

 

Módosítás dátuma: 2011. június 30. csütörtök, 09:08