Isten hozta!

Kárpát-medence Isten ölelése!

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Hírek Erdélyi Múzeum-Egyesület

Erdélyi Múzeum-Egyesület

E-mail Nyomtatás PDF
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.huBlogter.huJP-Bookmark

Erdélyi Múzeum-Egyesület

Kolozsvárott, az egykori Jókai (jelenleg Napoca) utca 2-4. szám alatt működik az Erdélyi Múzeum-Egyesület. A határon túli kutatók és kutatások kiváló képviselőinek honlapja a következő link alatt érhető el:

Erdélyi Múzeum-Egyesület

 

A székház a főtérről (Nagypiac, Nagy tér, Mátyás király tér) közelíthető meg legkönnyebben, innen nyílik ugyanis a Jókai (Napoca) utca. Nem csupán az erdélyi tudományos kutatások után érdeklődőknek érdemes benézni ide, az egyesület könyvei is megvásárolhatók a székházban, jóval a kereskedelmi forgalom alatt. A régebbi könyvek közül is csemegézhetnek olvasóink itt. Csak ezután érdemes a szokásos antikvárium túrára indulni, s körbenézni a piacon. Ajánlott a hétvégi Ószerre (használtcikk piac) is kilátogatni, ahol a "zöldszemes ostorostól az atombombáig" szinte minden megtalálható. A könyvek között  találhatunk kivételesen ritka, értékes, de mindenek előtt rendkívül olcsó kiadványokat. Elsősorban az erdélyi kiadású tételeket keressük!

Módosítás dátuma: 2011. június 30. csütörtök, 09:12